Main menu:

Søk

Kategorier

juni 2019
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Tagger

Blogroll

Italia 5

Resten

Ja, i Jesolo var de tingene jeg husker at jeg spiste en 4-kulers is, og at jeg fikk eksem av å gå med shorts og det ville vært mye bedre uten det. Hindra meg i å bade, som er omtrent den eneste mulige aktiviteten i Jesolo. Det vil si, i saltvann.

Jeg bader i bassenget utenfor hotellet i Jesolo

Jeg bader i bassenget utenfor hotellet i Jesolo

Etterpå dro vi til Milano, og de interessante tingene var: jeg slo meg i en rulletrapp og fikk sikkert noen til å tro at det var brannalarm, jeg fikk appelsinsaft av et kunstverk, og spiste due med sjokoladesaus! Nærmere forklaringer: rulletrappuhellet spiller ingen rolle. Vi var og så på en kunstutstilling med et kunstverk som het Avalanche, som var kuler! Fra den minste glassperle til en bar formet som en appelsin, og bartenderen ga appelsinsaft til de som kom forbi.

Her står jeg foran kunstverket Avalanche

Her står jeg foran kunstverket Avalanche

Hele Avalanche, med appelsinbaren til høyre

Hele Avalanche, med appelsinbaren til høyre

Dua var egentlig bare en due med sjokoladesaus, sjokoladeis, mandler, kirsebær og gåselever. Det var godt!

Jeg har fått due med sjokoladesaus!

Nam nam!

Æh, desverre er det ikke noe mer, vi dro hjem etterpå, og vi var der en dag før vi dro til Tr-nei, det blir en overraskelse!

Så her har du siste innlegg!

Kommentarer

Kommentar fra mamma
Tidspunkt 1. august, 2012 klokken 11:06

Det var ganske morsomt å få appelsinjuice av et kunstverk, ja! Og ellers husker jeg forresten at vi så skilpadder i en park i Milano, det syntes jeg var morsomt.

Kommentar fra Hanne
Tidspunkt 3. august, 2012 klokken 19:58

Due er kjempegodt, sikkert med sjokoladesaus også, kan jeg tenke meg!

Kommentar fra august
Tidspunkt 4. august, 2012 klokken 18:44

Ja, det er godt med skjokoladesaus på!

Write a comment