Main menu:

Søk

Kategorier

juni 2019
M T O T F L S
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Tagger

Blogroll

Hellasferie (Milos) 2013

Da vi skulle dra fra Santorini til Milos fant vi ut at båten var full, og at vi måtte bli på Santorini en dag til. Så vi ble der en dag til, men neste dag gikk ikke båten til Milos på grunn av været, så vi måtte overnatte på Sifnos i stedet. Og så, to dager etter skjema, kom vi endelig fram på Milos. Vi kom oss til rommet vårt, og fikk leid en bil, og dro ned til havnebyen for å finne noe å spise.

I Pollonia

I Pollonia

Vi badet hver dag, enten i havet eller i bassenget på hotellet.

Jeg bader

Jeg bader

En av dagene dro vi på en katamarantur rundt halve øya. Mesteparten av tida satt jeg med beina utfor kanten, i håp om at de skulle bli truffet av en bølge. Jeg la meg også ut på nett:

På nett

På nett

Vi stoppet flere steder, og fikk badet masse på turen. Det var gøy å svømme mellom skrogene og holde meg fast i ankerkjettingen. På ett av stoppene dro vi inn i en hule uten tak. Det var en sommerfuglkoloni der inne, og jeg fant en gul stein som var soppformet. Jeg sa at det var en «Ostekantarell» og at den er veldig, veldig giftig. Vi tok med den og et par andre steiner hjem igjen. Men på veien tilbake var jeg litt kald, så jeg pakket meg inn i et håndkle. Og plutselig kom det en enorm bølge som skylte over halve båten. Det kom en liter saltvann i håndkleet mitt, og det ble enda kaldere når jeg hadde håndkleet på enn når jeg ikke hadde det på.

Så det var vel alt om Milos, da er det bare Serifos igjen, og litt Athen. Men bare litt. Og da mener jeg virkelig bare bittelitt. Kanskje halvannen linje. Nesten ingenting. Men nok om det! Fortsettelse følger… på en måte, det neste innlegget blir postet i dag.

Write a comment