Main menu:

Søk

Kategorier

januar 2021
M T O T F L S
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Tagger

Blogroll

Hellasferie (Serifos&Athen) 2013

Og etter å ha vært på Milos noen dager, tok vi båten videre til Serifos. Når vi kom fram, fant vi hotellet vårt og fikk en liten leilighet. Vel, den var egentlig ganske stor, men det spiller ingen rolle. Etterpå gikk vi for å finne lunsj.

Lunsj

Lunsj

Vi badet hver dag på Serifos også, men bare i havet. Første gangen vi skulle bade var det en liten pus på stranda, og når den så oss, kom den rett bort og ville kose.

Pus

Pus

Det var en flokk med ender der også, og når de ville gå i land og noen var i veien, svømte de fram og tilbake til de som sto der hadde gått. Deretter kom de opp på land. Det var ganske kaldt vann der, og det blåste masse også, så vi måtte binde tingene våre fast i et tre for at de ikke skulle blåse bort. Jeg prøvde å fange fisk (med hendene) men alle fiskene rømte når de så meg, så jeg fikk ikke fanget noe.

Klar til å bade

Klar til å bade

Så etter to netter på Serifos dro vi til Athen. Vi gjorde ikke noe særlig der, vi fikk bare et hotell der vi overnattet en natt, og så fløy vi hjem igjen. Deretter tømte jeg sparekontoen for å kjøpe Mac-en jeg skrev disse blogginnleggene på. Og etter det har det ikke skjedd mye…ennå.

 

Så det var siste del av ferien i Hellas. Håper du likte det, og det kommer (kanskje) mer neste gang jeg er på ferie. Jeg vet at bloggen min har vært lite aktiv i det siste, og det er fordi jeg ikke finner noe å skrive om. Og selv om jeg drar på ferie eller noe, så er det vanskelig å finne noe passende å skrive om. Så jeg skjønner det hvis ikke alle leser dette, siden jeg ikke kjenner noen som ville skjekke en blogg som ikke er aktiv, hver dag. Dét ville vært litt rart, når det er et halvt år mellom hvert innlegg. Men jeg skal være noen dager i københavn, så da kommer det nok mer innlegg.

Kommentarer

Kommentar fra mamma
Tidspunkt 31. juli, 2013 klokken 19:47

Flotte blogginnlegg, August! Du har skrevet masse fint om den hyggelige ferien vår. Jeg gleder meg til å høre om Københavnturen når du kommer hjem fra den!

Kommentar fra Mormor
Tidspunkt 31. juli, 2013 klokken 22:09

To blogginnlegg samme dag – kjempebra! (Gratulerer med ny Mac forresten!).

Flotte bilder og fine innlegg fra Hellasferien gjør at det er veldig hyggelig å lese bloggen din.

Håper du og farmor får det fint i København – riktig god tur!

Klem fra mormor.

Write a comment