Main menu:

Søk

Kategorier

januar 2021
M T O T F L S
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Tagger

Blogroll

København 2013

Jeg var et par dager i københavn. Da vi kom fram til hotellet vårt fant vi ut at vi måtte vente til klokka tre før vi kunne få rommet vårt. Så vi dro og så på slottsplassen mens vi ventet. Vi dro også på tivoli, men vi prøvde ingen av tingene der, vi bare så på folk som kjørte i dem. Vi hadde tenkt å prøve en av dem, men det var så lang kø at vi gadd ikke. Så dro vi tilbake til hotellet og fikk rommet vårt. Det hadde to etasjer, og det var gratis internett på hele hotellet. Det hadde ikke passordbeskyttelse engang, så det var fint. Etterrpå dro vi til akvariumet «Den blå planeten» og så på fisk. Vi så ikke noen haier der.

Dagen etter dro vi i dyrehagen, og jeg tror jeg må poste et innlegg til for å få med alle bildene. Det var masse interessante dyr der, og der som det var isbjørn var det noen spill som involverte isbjørn, blant annet et der man skulle holde pusten så lenge man kunne. Jeg klarte 30 sekunder og da kom meldingen «Du må ha fiskeslektninger» opp på skjermen.

 

På veien hjem igjen skulle vi jo spise middag på båten, og de som skulle hente drikkevarer til oss hadde skikkelig dårlig service. Først bestilte farfar vann til meg, og etter et kvarter fikk jeg et glass fanta. Deretter bestilte farmor vann, og da kom det ikke vann i det hele tatt. Farmor måtte gå og snakke med hun som skulle hente vannet, og da kom det endelig en flaske vann. En halvtime etter å ha bestilt det. Ja, det var en ganske fin opplevelse å reise med DFDS seaways, men den servicen var helt utrolig forferdelig dårlig.

Ja, så var det ikke bilder i denne bloggposten, men bildene fra dyrehagen kommer i et annet innlegg.

Write a comment