Main menu:

Søk

Kategorier

desember 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Tagger

Blogroll

Animal crossing: New leaf, Dag 35

Ok, greit, plutselig er det et innlegg ingen har visst noe om og det mangler 34 innlegg som burde vært der eller har de andre innleggene vært der og deretter blitt slettet av en eller annen grunn? Vel, det mangler 34 innlegg i dette, jeg innrømmer det. Men jeg har egentlig ikke tenkt noe særlig på å blogge om dette (eller noe annet) før nå. Så, kort oppsummering, dette er en logg av mine daglige aktiviteter i 3ds-spillet Animal crossing: New leaf som er et spill som må spilles daglig for å forhindre forferdelige konsekvenser som at noen i spillet flytter, eller at folk liker spilleren mindre. Så jeg kommer til å legge ut et kort innlegg hver dag om hva som skjedde i spillet den dagen.

Så da er loggen min for i dag her! Og et bilde som viser omtrent hvordan spillet ser ut:

Animal_Crossing_New_Leaf_Banner

 

Så i dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har mest gått litt rundt og vannet noen blomster og snakket til et par folk (eller dyr, da, det er jo det de egentlig er) Så det fins mer interessante dager enn denne, der det skjer masse interessant.

Så det er alt jeg har gjort i Animal crossing i dag. Det skjer sansynligvis mer når jeg har mer tid om kvelden, ettersom de skjeldneste insektene og fiskene i spillet dukker opp etter klokka syv. Informerer hvis jeg fanger noe sjeldent!

PS: Jeg glemte noe. En av beboerne i byen min flyttet ut i dag. Heldigvis var det en jeg ikke likte.

Kommentarer

Kommentar fra Mamma
Tidspunkt 27. februar, 2014 klokken 19:54

Morsomt å lese om hva du driver med, selv om det er et spill jeg ikke har spilt selv. Det var jo bra at den som flyttet ut av byen din var en du ikke liker!

Write a comment