Main menu:

Søk

Kategorier

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Tagger

Blogroll

Første historie i ny kategori:Historien om den navnløse gutten

Dette er første historie i sopptur! Les den:

Det var en gutt som ikke hadde noe navn. Den dagen skulle han spille på det nyeste stadionet i byen, altså moderne leker. Da han kom fram til hovedkvarteret til «De beste i verden», ble han nesten veltet av lederen av laget. «DER ER DU!!!» ropte han. «VI BLE REDD!!!» Lederen plukket ham opp. «Du må huske at dette er finalen!» hikstet lederen og ristet ham. «Vi må vinne!» «Ok, ok jeg skal gjøre mitt beste!» sa han. De gikk mot «Moderne leker»-stadionet. Det kunne ikke være- jo, det måtte være det. De skulle spille «fang muldvarpen» mot Det beste laget. «Hå hå!» tenkte han. «De vet ikke at VI er best!» Men en ting glemte han. Nemlig at det var en mot en. De begjynte med lederene. Etter lang tid var det hans tur. Han ventet ved det muldvarphullet der det var oftest at muldvarpen kom ut.Ingenting skedde. MULDVARPEN VAR NOEN METER UNNA HAM. Han måtte ta den! Ellers ville det andre laget vinne! Han måtte klare det! Han kastet seg fremover- OG FANGET DEN! Han hadde vunnet! HAN HADDE VUNNET! «Lal…» Rums! sa det idet han fallt nedover. Han ble redd. «En tunnel!» sa han. «Dette liker jeg ikke!» Rums! Nå var han ikke alene mer. Det var-utrolig nok- SPEILBILDER! Men ingen speil. «Dette er for mye.» sa han. Ingenting skedde. «HALLO!» ropte han. Fortsatt ingenting. Rums! Han lå i sengen sin. «PUH» sa han.

Nå? Hva synes du?  Likte du den?  Kommenter!

Kommentarer

Kommentar fra Farmor
Tidspunkt 24. oktober, 2010 klokken 17:51

Nå har jeg lest historien flere ganger. Den er helt super! Jeg får lyst til å vite mer om gutten uten navn! Jeg har opplevd noe lignende som denne gutten. Jeg drømmer at jeg faller ned (fra en fjellhylle, eller ned i en elv), og så våkner jeg. Det rare er at det aldri er vondt å falle ned når jeg drømmer. Har du opplevd det også? Ellers synes jeg det var morsomt at han skulle delta i moderne leker. Hva kunne det være utenom å fange muldvarper,tro? Og disse speilbildene uten speil høres mystisk ut.
Jeg gleder meg til neste historie!

Hilsen Farmor.

Kommentar fra august
Tidspunkt 24. oktober, 2010 klokken 18:27

Vel, det tar lang tid å lage slike historier. Egentlig satt jeg med notepad fordi jeg skulle skrive om helgen. Så det var ren tilfeldighet at jeg skrev den!

Kommentar fra Mormor
Tidspunkt 24. oktober, 2010 klokken 21:39

Det var en spennende historie! Jeg er litt spent om det er noen fortsettelse på den? Jeg håper du fortsetter å skrive.
Hilsen mormor.

Kommentar fra mamma
Tidspunkt 25. oktober, 2010 klokken 11:14

Dette var en flott og spennende historie, det synes jeg også! Jeg håper du skriver flere historier i den nye kategorien din. 🙂

Kommentar fra august
Tidspunkt 25. oktober, 2010 klokken 17:03

Jeg skal prøve å skrive mer, men dessverre er det ingen fortsettelse. Så jeg får håpe at de andre historiene mine også blir bra. 🙂

Kommentar fra august
Tidspunkt 25. oktober, 2010 klokken 17:05

PS: Hvis dere har lyst å skrive noen historier selv er det bare å gjøre det, altså!

Kommentar fra august
Tidspunkt 25. oktober, 2010 klokken 17:10

Nei, nå skal jeg ta meg sammen. Mener det!

Kommentar fra august
Tidspunkt 19. desember, 2010 klokken 17:33

STENGT

Write a comment